Prawdziwie mleczna mieszanka do lodów włoskich
Mieszanka do lodów włoskich Lykke oparta jest na dużej zawartości mleka, w tym mleka pełnego. Dzięki temu posiada nie tylko kremową konsystencję, ale także autentyczny, głęboki smak. Aromat wanilii i białej czekolady w połączeniu z pełnym mlekiem sprawiają, że po zjedzeniu porcji ma się ochotę na kolejną.
Mieszanka do lodów bez sztucznych barwników
Do produkcji mieszanek Lykke stosujemy składniki najwyższej jakości, w głównej mierze naturalne, przy minimalnym użyciu dodatków funkcyjnych niezbędnych do uzyskania pożądanej struktury loda. Świadomie zrezygnowaliśmy ze sztucznych barwników na rzecz żywności barwiącej. W lodach o smaku waniliowym kolor podkreśla beta karoten, składnik występujący np. w marchewce. Dzięki temu są zdrowsze i delikatnie odróżniają się barwą od śmietankowych.
Cena mieszanki
Oblicz koszt jednej porcji produktu
Gramatura porcji
Proporcja z wodą
Koszt porcji
Waniliowa mieszanka do produkcji lodów
Aby przygotować pyszne lody włoskie o smaku waniliowym z nutą białej czekolady, wystarczy do mieszanki do lodów włoskich Lykke dodać tylko wodę. Lody szybko się mrożą, łatwo napowietrzają i osiągają delikatną, puszystą strukturę. Mogą być zastosowane we wszystkich typach automatów, m.in. z pompami typu: Taylor, Electro-freeze, Carpigiani.
Mieszanka do produkcji lodów w prawdziwie włoskim stylu
Idealne lody włoskie cechuje puszystość i delikatność oraz gładka, kremowa struktura. Aby uzyskać taki efekt, skorzystaj z mieszanki do lodów włoskich Lykke. Gwarantujemy wysoką jakość towaru i jego dostępność przez cały rok oraz szybkie i terminowe dostawy. Możesz zamówić dowolną ilość produktów Lykke, dokładnie tyle ile potrzebujesz – nawet pojedyncze opakowanie.
Mieszanka do lodów w autorskim wydaniu
Jak się wyróżnić serwując lody włoskie? Postawić na mieszankę, z której uzyskasz coś więcej niż słodką zmrożoną masę. Chodzi o pełnię smaku. Nasza autorska receptura niemal w połowie złożona z mleka, oparta na naturalnych składnikach sprawi, że klienci Twojego lokalu odczują różnicę jakościową i nie będą chcieli kupować już więcej innych lodów.