mieszanka do lodów włoskich o smaku waniliowym

Mieszanka do lodów włoskich o smaku waniliowym

29.40 zł netto / 1 kg, op. 2,5 kg
czym się wyróżnia mieszanka do lodów włoskich o smaku waniliowym LYKKE
Zamów produkt Poproś o kontakt

Prawdziwie mleczna mieszanka do lodów włoskich

Mieszanka do lodów włoskich Lykke oparta jest na dużej zawartości mleka, w tym mleka pełnego. Dzięki temu posiada nie tylko kremową konsystencję, ale także autentyczny, głęboki smak. Aromat wanilii i białej czekolady w połączeniu z pełnym mlekiem sprawiają, że po zjedzeniu porcji ma się ochotę na kolejną.

Mieszanka do lodów bez sztucznych barwników

Do produkcji mieszanek Lykke stosujemy składniki najwyższej jakości, w głównej mierze naturalne, przy minimalnym użyciu dodatków funkcyjnych niezbędnych do uzyskania pożądanej struktury loda. Świadomie zrezygnowaliśmy ze sztucznych barwników na rzecz żywności barwiącej. W lodach o smaku waniliowym kolor podkreśla beta karoten, składnik występujący np. w marchewce. Dzięki temu są zdrowsze i delikatnie odróżniają się barwą od śmietankowych.

Cena mieszanki

Oblicz koszt jednej porcji produktu

Gramatura porcji

Proporcja z wodą

Koszt porcji

= 0,12 zł

Waniliowa mieszanka do produkcji lodów

Aby przygotować pyszne lody włoskie o smaku waniliowym z nutą białej czekolady, wystarczy do mieszanki do lodów włoskich Lykke dodać tylko wodę. Lody szybko się mrożą, łatwo napowietrzają i osiągają delikatną, puszystą strukturę. Mogą być zastosowane we wszystkich typach automatów, m.in. z pompami typu: Taylor, Electro-freeze, Carpigiani.

Mieszanka do produkcji lodów w prawdziwie włoskim stylu

Idealne lody włoskie cechuje puszystość i delikatność oraz gładka, kremowa struktura. Aby uzyskać taki efekt, skorzystaj z mieszanki do lodów włoskich Lykke. Gwarantujemy wysoką jakość towaru i jego dostępność przez cały rok oraz szybkie i terminowe dostawy. Możesz zamówić dowolną ilość produktów Lykke, dokładnie tyle ile potrzebujesz – nawet pojedyncze opakowanie.

Mieszanka do lodów w autorskim wydaniu

Jak się wyróżnić serwując lody włoskie? Postawić na mieszankę, z której uzyskasz coś więcej niż słodką zmrożoną masę. Chodzi o pełnię smaku. Nasza autorska receptura niemal w połowie złożona z mleka, oparta na naturalnych składnikach sprawi, że klienci Twojego lokalu odczują różnicę jakościową i nie będą chcieli kupować już więcej innych lodów.

 

 

Nasze pozostałe marki