Lody amerykańskie z prawdziwym sokiem jagodowym
Co wyróżnia jagodowe lody amerykańskie Lykke? Z pewnością fakt, że do ich produkcji wykorzystujemy naturalny sok z jagód. To właśnie sprawia, że smak lodów jest tak intensywnie i naturalnie jagodowy. W Lykke stawiamy na rozwiązania pochodzące z natury. Dzięki temu nasze produkty wyróżniają się na rynku. Serwując Lykke oferujesz popularne lody w nowym – bardziej naturalnym wydaniu.
Jagodowe lody na bazie mleka… pełnego!
W lodach Lykke nie stosujemy tańszych zamienników tłuszczu czy oleju palmowego. Opracowując skład naszych produktów, postawiliśmy na najwyższą jakość, dlatego nasze mieszanki oparte są na bazie pełnego mleka. To ono gwarantuje pełnię smaku i zapewnia lodom odpowiednią konsystencję. To dzięki niemu z każdą chwilą jedzenia lodów rośnie apetyt na jeszcze.
Cena mieszanki
Oblicz koszt jednej porcji produktu
Gramatura porcji
Proporcja z wodą
Koszt porcji
Jagodowe lody amerykańskie maczane w czekoladzie
Lody amerykańskie o smaku jagodowym doskonale łączą się z innymi smakami z oferty Lykke, jak również z różnymi smakowymi dodatkami. Świetnym urozmaiceniem do lodów świderków są polewy zastygające. Lody amerykańskie maczane w czekoladzie to wyśmienity deser, który zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta. Wystarczy wykazać się odrobiną fantazji i zmieniając składniki wedle upodobań zaserwować autorski, bezkonkurencyjny deser.
Naturalnie jagodowe – lody o intensywnym smaku i kolorze
Jagodowe lody amerykańskie marki Lykke to dowód na to, że lody z maszyny mogą zachwycać zarówno głębią smaku, jak i głębią koloru. I to wynikającą z zastosowania naturalnej żywności barwiącej! Za piękny fioletowy odcień lodów odpowiada zastosowany koncentrat z soku z buraka i ekstrakt z ciemnych winogron. Żadnych sztucznych barwników!
Lody jagodowe w postaci sztywnych świderków
Nasze lody produkujemy na bazie najwyższej jakości składników. Przygotujesz je w prosty i szybki sposób. Proszek łatwo połączyć z wodą, mieszanka szybko się mrozi, a jej konsystencja jest gładka i kremowa. Wypróbuj dowolny smak lodów Lykke i przekonaj się, dlaczego warto postawić na jakość płynącą z natury. Serwuj mrożone desery, w których rozsmakują się zarówno dorośli i dzieci.
Bardziej zmrożone niż lody włoskie
W przeciwieństwie do lodów włoskich lody świderki powinny być mocno zmrożone. Dzięki temu lody są nie tylko twardsze, ale także bardziej odporne na topnienie. Nic więc dziwnego, że klienci szczególnie latem, w upalne dni wybierają właśnie lody świderki.