Lody włoskie soft z prawdziwym sokiem jagodowym
Owocowe lody soft marki Lykke zawierają prawdziwy sok z jagód, który decyduje o ich naturalnym smaku. Takiego smaku nie da się uzyskać syntetycznymi zamiennikami. Za kolor lodów również odpowiada naturalny składnik, jakim jest ekstrakt z ciemnych winogron. W połączeniu z pełnym mlekiem skład naszej mieszanki zdecydowanie wyróżnia się na plus i może być porównywany z wyrobami rzemieślniczymi.
Lody typu soft na bazie pełnego mleka
Dlaczego lody włoskie Lykke są tak kremowe i smaczne? Ponieważ zawierają pełne mleko. W Lykke nie stosujemy tańszych tłuszczów roślinnych, które pozostawiają w ustach nienaturalny smak. Intensywnie mleczny skład naszej mieszanki doskonale podkreśla w smaku jagodę, gwarantując same przyjemne doznania. Takie lody to wielka wartość dla świadomych klientów zwracających uwagę na dobry skład produktu. Będzie ich tylko przybywać.
Cena mieszanki
Oblicz koszt jednej porcji produktu
Gramatura porcji
Proporcja z wodą
Koszt porcji
Lody kremowe w formie instant
Lody soft dedykowane są do automatów wyposażonych w pompy tłokowe, które odpowiadają za napowietrzenie lodów. W tym procesie lody zyskują objętość i pożądaną strukturę. Z mieszanki Lykke uzyskasz odpowiednio gładką, lekką, zmrożoną masę. Zawartość w składzie glukozy, zamiast popularnego zamiennika – syropu glukozowo-fruktozowego, gwarantuje wartościowy skład produktu oraz idealny efekt i znakomity smak.
Jagodowe lody włoskie maczane w czekoladzie
Lody soft o smaku jagodowym możesz serwować same, w połączniu dwóch smaków lub z różnymi dodatkami. Lody z posypką, polewą, owocami lub lody maczane w czekoladzie będą ciekawym urozmaiceniem i pozwolą stworzyć interesującą ofertę deserów.
Jak przygotować lody soft? Producent proszku podpowiada
Korzystając z mieszanki Lykke do przygotowania lodów włoskich potrzebujesz tylko wody. Do mieszanki nie musisz dodawać mleka ani żadnych innych dodatków. Wystarczy połączyć proszek z wodą w proporcji: 1 kg proszku na 2,5 litra wody i tak przygotowaną mieszankę przelać do maszyny.