Proszek do lodów z pełnym mlekiem
Nasze lody włoskie w proszku o smaku śmietankowym wyróżniają się wyjątkową głębią smaku z nutą białej czekolady, przyjemnie wyczuwalną jeszcze długo po zjedzeniu porcji loda. Co takiego proszek do produkcji lodów włoskich Lykke ma w sobie, że uznajemy go za produkt premium? To przede wszystkim pełne mleko, które dominuje w mieszance złożonej niemal w połowie z mleka. Świadomie nie stosujemy tłuszczów roślinnych, czyli oleju palmowego albo koksowego. Proponujemy wartościowy produkt idący z duchem czasów – prawdziwe lody z prawdziwych składników. Coraz więcej klientów tego właśnie poszukuje.
Cena mieszanki
Oblicz koszt jednej porcji produktu
Gramatura porcji
Proporcja z wodą
Koszt porcji
Lody włoskie w proszku porównywalne z rzemieślniczymi
Zastosowanie naturalnych składników, takich jak pełne mleko oraz brak sztucznych barwników sprawia, że proszek do lodów włoskich Lykke można porównywać z wyrobami rzemieślniczymi. Nasz proszek do robienia lodów włoskich pozwoli ci serwować lody o puszystej, delikatnej strukturze, zawsze tak samo pyszne. Najlepszy proszek do lodów włoskich to taki, który nie zmienia swojego składu w trakcie sezonu. Jako producent Lykke dajemy gwarancję powtarzalności oraz terminowości dostaw przez cały rok, w każdej ilości.
Wydajny proszek do lodów soft z automatu
W przeciwieństwie do świdrów, czyli tzw. lodów amerykańskich proszki do lodów włoskich przeznaczone są do maszyn, które napowietrzają mieszankę, tworząc lekką, gładką strukturę loda. Lody włoskie w proszku Lykke oferujemy w 2,5 kg workach. Z jednego opakowania mieszanki, po dolaniu wody, uzyskasz do 9 kg masy lodowej. To prawie sto porcji!
Proszek do lodów włoskich w 15 minut
Zimna woda, najlepiej przegotowana, to wszystko czego potrzebujesz aby przygotować lody włoskie. Proszek Lykke dobrze i szybko się w niej rozpuszcza, tworząc jednolitą mieszankę, bezpieczną dla maszyny, w której produkt jest chłodzony i po 15 minutach gotowy do podania. Automaty dostępne na rynku pozwalają zwykle serwować jednocześnie dwa smaki – osobno, ale również jako mix. Nasze lody włoskie w proszku o smaku śmietankowym doskonale komponują się z każdym innym smakiem lodów z oferty Lykke. Stanowią spójną linię smakową, budującą zaufanie wśród klientów.
Lekkie i puszyste lody włoskie w proszku
Nasze lody włoskie oprócz prawdziwego śmietankowego smaku charakteryzują się również delikatną, kremową strukturą. Nie błyszczą się. Szybko się mrożą w każdym z dostępnych na rynku automatów m.in. z pompami typu: Taylor, Electro-freeze, Carpigiani. Proszek do robienia lodów włoskich Lykke ułatwia pracę każdej lodziarni i jest gwarantem powtarzalności produktu – co wpływa na wzrost stałych klientów.